welzijn op het werkIncompany trainingen op maat gemaakt

Incompany trainingen en trajecten die door Gezonder België worden verzorgd helpen medewerkers, teams en organisaties met een toename van de gezondheid en vitaliteit. We kijken naar alle aspecten die nodig zijn om een doorbraak te realiseren in gedrag, processen en patronen.

Elke organisatie is uniek met haar eigen bedrijfscultuur. Iedere voorgelegde ontwikkelingsvraag benaderen wij vanuit dit perspectief.

Onze incompany aanpak kenmerkt zich door de diversiteit van experts, onze wetenschappelijke kennis en toepassing. In gezamenlijk overleg kijken wij graag aan de hand van de vragen welke vormen van een incompany training of traject de meest effectieve oplossing is en het hoogst mogelijke rendement oplevert binnen de organisatie.

 

Maatwerk oplossingen

Wij maken een verschil tussen incompany trainingen en trajecten. Wij lichten dit verschil graag toe.

Wanneer een organisatie een specifiek onderdeel aan bod wil laten komen zoals meer werkgeluk creëren, of beter omgaan met de tijd (time management), dan verzorgen wij een training op locatie. Dit kan in de vorm zijn van een eenmalige training, of het kan een reeks van trainingen worden. Dit is afhankelijk van de diepgang die we gezamenlijk gaan opzoeken.

Gezonder België brengt ook vaak het unieke 8 stappenplan tot uitvoering. In ons stappenplan starten we met een onderzoek naar de gezondheid, vitaliteit en de beleving van medewerkers. Vervolgens adviseren wij een aanpak die wij ook vaak zelf tot uitvoering brengen.

Dit kan in een reeks trainingen, of middels individuele coaching.

Wanneer wij voor een langere tijd samenwerken naar een vitaal en toekomstbestendige organisatie, spreken wij over een traject. De intensiteit en de duur bespreken wij in goed overleg.

De meerwaarde van trainingen

Hebben meerdere collega’s in jouw organisatie dezelfde leervraag? Dan is een incompany training zeer geschikt. Al onze hoogwaardige trainingen organiseren we ook bij jou op kantoor.

  • Organiseer impactvolle trainingsprogramma’s in jouw organisatie
  • Breng kennis en competenties van meerdere collega’s tegelijk naar een hoog niveau
  • Werk effectief aan specifieke leerwensen en –doelen in teams.

De meerwaarde van individuele coaching

Iedereen wil zich gezond, vitaal en gelukkig voelen. Of het nu gaat om gelukkiger te worden in de huidige functie, de omgang met collega's of beter leren omgaan met stress. Voor elke vraag bieden wij een passend coachingtraject.

  • Krachtig werken aan je persoonlijke coachvraag
  • Doorbreek patronen die in de weg staan
  • Persoonlijke feedbacksessie met een gespecialiseerde coach

Doelgroep

Door onze eigen flexibele providerboog waarin diverse professionals zijn aangesloten stelt ons in staat een diversiteit in incompany trainingen en trajecten aan te bieden.

Wij verzorgen voor zowel leidinggevenden als voor medewerkers bijeenkomsten. In overleg met de organisatie stemmen wij dit af.

Verminder werkdruk

Verlaag werkdruk, verhoog het werkgeluk

Benieuwd hoe dit te realiseren is binnen de organisatie?
Gezonder België geeft verschillende trainingen en coachingstrajecten omtrent dit thema voor zowel leidinggevenden als medewerkers.

incompany training

Verbeter je slaap 

Mensen die slecht slapen zitten vaak in een vicieuze cirkel. Door stress op het werk of thuis, slapen ze slecht en omdat ze bang zijn door hun slaapgebrek niet goed te presteren, hebben ze stress. Een training of coachingstraject kan veel voor hen betekenen. Het helpt weer controle over de situatie te krijgen.

Mind walk

Mind Walk

Er zijn vele manieren om met stress te leren omgaan. Zo kan bijvoorbeeld Mind walk een manier zijn om stress te reduceren. Wij bieden deze vorm van beweging aan waarbij er ook aandacht is voor ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen.

Het is een veilige en laagdrempelige manier van beweging en uitermate geschikt om aan medewerkers aan te bieden.