08/05/2020

Online (gezondheids) coaching

Online (gezondheids) coachingOnline gezondheids coaching

Online (gezondheids) coaching: een tijd geleden was dit nog een keuze. Tegenwoordig is het vrijwel de enige manier om coaching te kunnen ontvangen.

Onze bedrijfsvoering is al jaren grotendeels online. Zo kunnen we kosten en tijd besparen. Iets wat in deze tijd geen overbodige luxe is. Onze werk- en privézaken lopen grotendeels door elkaar en voor velen is het inkomen gedaald of proberen we kosten te besparen. Logisch.

Ons motto: Wij streven naar een gezonder België is misschien wel nu nog belangrijker dan ooit tevoren. Juist om die reden hebben we onze offline diensten zoals onze incompany trainingen en trajecten deels in een online format gegoten. Juist om er in deze tijd ook voor jou te kunnen zijn.

We hebben een programma opgesteld voor jou en voor je medewerkers om fysiek gezond en mentaal veerkrachtig te worden of te kunnen blijven. Stap voor stap werken we aan een toename in gezondheid en vitaliteit door verschillende zaken te behandelen. Daarnaast is het ook mogelijk om via beeldbellen persoonlijke coaching te ontvangen van onze (orthomoleculaire) voedingscoach, stresscounselor, running therapeut, psycholoog, mind walk trainer en onze leefstijl- en gezondheidscoaches.

Wij staan altijd voor kwaliteit. Kwaliteit in die ons online platform biedt wanneer wij bedrijfsvitaliteit meten, de samenwerking die alleen gezocht wordt met opgeleide coaches en onze persoonlijke service.

In tijden van onzekerheid kan je bij ons zeker zijn dat je medewerkers een goed kwalitatief online programma volgen.

Wat mag je verwachten?

 • Een online gezondheidscheck waarbij de medewerker de uitslagen te zien krijgt
 • 13 weken gezondheidscoaching via ons online platform
 • Het volgen van een programma met als uitgangspunt: blijvende gedragsverandering realiseren
 • De onderwerpen die aan bod komen:
  • Wat er nodig is om gedrag te veranderen
  • Wat er nodig is om een gezond voedingspatroon te hanteren
  • Het belang van voldoende bewegen
  • Zo wordt stress hanteerbaar. Ervaar voldoende ontspanning
  • Verbeter je slaap met onze praktische 24-uurs aanpak
  • Breng je je huidige werk- en privébalans (weer) in evenwicht
  • Time management training

 

Willen jij en/of je medewerkers gebruikmaken van dit unieke aanbod? Vraag een offerte op maat en mail naar info@gezonderbelgie.be.

 

gezondheidscoachingOprichter van Gezonder-Nederland en Gezonder België : Yentl Westerbaan

Sinds mijn 16e coach ik mensen op het gebied van gezondheid. Dankzij mijn jarenlange ervaringen, mijn diverse opleidingen en mijn ambitie heb ik twee mooie bedrijven weten op te zetten. Bedrijven die in de kern opgericht zijn om mensen te kunnen helpen op het gebied van gezondheid en vitaliteit.

Ik geloof in het versterken van kennis, kunde, inzicht en ervaring. Om die reden heb ik een team om mij heen verzameld zodat we elk vraagstuk op het gebied van fysieke en mentale gezondheid kunnen beantwoorden. Dit unieke programma heb ik dankzij hun neer kunnen zetten.

Laat ons jou door deze tijden heen helpen door de juiste informatie en tools aan te bieden.

Blijf gezond!

Yentl Westerbaan

Wil jij jezelf of medewerkers aanmelden voor dit unieke programma? Vul hieronder de gegevens in en we nemen contact met je op. 

  Uw naam (verplicht)

  Uw Email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht/Interesse gebied

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden