28/08/2019

Over ons

Over onsOver ons – Wie zijn de coaches van Gezonder België?

 

Gezonder België is pionier op het gebied van gezondheidscoaching voor bedrijven. Wij geloven in het bundelen van krachten en het delen van expertise. Dit komt duidelijk naar voren in ons uniek wetenschappelijk onderbouwd stappenplan. Ons stappenplan zorgt ervoor dat de initiatieven op het gebied van gezondheid en leefstijl, vitaliteit en werkgeluk geen eenmalige acties worden. Wij staan voor blijvende veranderingen.

Kernwaarden

De kernwaarden die voor onze organisatie staan worden zowel intern als extern door de coaches gedragen. Drie erg typerende waarden die bij ons van toepassing zijn: gezondheid, deskundigheid en versterken.

Vitaliteit beleid – Welzijn op het werk

De sturende kracht achter de organisatie heeft jarenlang ervaring opgedaan in de gezondheidsbranche en brengt dit nu ook in Vlaanderen in de praktijk.

De coaches die werkzaam zijn onze organisatie hebben veel kennis over fysieke en mentale gezondheid en weten dit te vertalen naar praktische en beleidsmatige adviezen.

Deskundigheid

De coaches zijn opgeleid voor de werkzaamheden die zij vervullen voor Gezonder België. Wij werken enkel met gezondheidscoaches gecertificeerd door de Vlaamse vereniging Gezondheidscoaches.

Versterken

Door samenwerkingen aan te gaan met verschillende coaches, organisaties en met de Vlaamse Vereniging Gezondheidscoaches kunnen wij kwaliteit en diversiteit bieden.

Gezonder België
Ik heb, geef en creëer bij bedrijven in Vlaanderen en Nederland, een positieve kijk op de voordelen van een gezonde leefstijl. Door gezamenlijk op ontdekking te gaan ontwikkelen we handvatten om duurzame gedragsverandering te realiseren en gezondheidswinst te ervaren. – Yentl Westerbaan