09/03/2020

Verzuimkosten verlagen : Praktische handleiding

Praktische handleiding verzuimkosten verlagen

In deze whitepaper delen wij ons 8 stappenplan waarmee productiviteit wordt geoptimaliseerd.

Verzuimkosten verlagen : Praktische handleiding

Door het volgen van een strategisch stappenplan zal de investering hierin zich terugbetalen in een daling van verzuimkosten van medewerkers. Uiteindelijk zal dit gaan leiden tot een toename in gezondheid, vitaliteit en productiviteit van medewerkers. Lees in deze whitepaper hoe het stappenplan is opgebouwd. Lees hoe je weerstand bij medewerkers minimaliseert, welke mogelijkheden er zijn ongeacht het beschikbare budget en welke stappen cruciaal zijn om over te kunnen stappen van een curatieve werkwijze (gericht op genezing), naar een preventieve werkwijze (gericht op het voorkomen van ziekte).

Wij van Gezonder België willen je daarbij helpen! Om die reden delen wij onze whitepaper.

Verzuimkosten verlagen : Praktische handleiding

 

Conclusie van de whitepaper

Verzuimkosten gaan enkel en alleen omlaag wanneer het plan wordt geïmplementeerd dat bij de desbetreffende organisatie past. Het plan moet aansluiten bij de cultuur, de problematiek en de belangen van de organisatie en haar medewerkers. Investeren in de juiste strategie loont de moeite. Het onderbouwd de investering van de interventie, maakt voortgang inzichtelijk en het beleid verschuift van curatief naar preventief.

 

Download de whitepaper

  Ik geef toestemming om in de toekomst e-mails van jullie te mogen ontvangen.

  Meer inspiratie nodig? Volg onze LinkedIn pagina of lees meerdere artikelen.

  Gratis webinar : Gezond leven tijdens corona crisis

  De fysieke en mentale gezondheid van de Belgen is onder druk komen te staan tijdens de corona crisis. De lockdown betekende veel extra stress door beperkingen in ons sociale (werk) leven. Op 26 en 28 mei vertellen Vicky De Leat en Yentl Westerbaan, gezondheidscoaches van Gezonder België over hoe we gezond blijven leven tijdens de corona crisis.

  De dynamiek van bijna elk huishouden is noodgedwongen veranderd en dat heeft invloed op jou als persoon, medewerker of als zaakvoeder. Kortom: wat kan jij doen om tijdens de crisis zowel mentaal als fysiek gezond te blijven? Dankzij de praktische tips van de gezondheidscoaches gaan medewerkers en werkgevers meer werkgeluk en productiviteit ervaren.

  Opgeven voor het webinar kan hier.