28/08/2019

Vitale medewerkers

1 op 1 coaching voor uw medewerkers

Tijdens het programma worden medewerkers één op één geholpen richting duurzame inzetbaarheid. Gezonder België brengt middels een intake duidelijk in kaart waar de medewerker tegen aan loopt, of aan wil werken. Hier wordt een persoonlijk plan voor opgesteld en de medewerker ontvangt drie, tot zes maanden coaching. Het contact met de coach zal wekelijks plaatsvinden om zo snel en goed mogelijk te kunnen inspringen op eventuele barrières en tegenslagen.

Coaching vindt plaats op de volgende gebieden:

 • Leefstijl, voeding en beweging
 • Stressreductie en beweging
 • Coaching en leiderschap
 • Werkgeluk
 • Talent ontwikkeling

Fasen van 1 op 1 coaching

De duur

Na de analyse van eenmalig 1 uur, volgen er sessies* van 30 minuten. Naast de maandelijkse sessie is er wekelijks contact via de mail.

*Per maand is er één persoonlijke coaching sessie. Onze programma’s hebben een minimale duur van drie maanden.

Overige mogelijkheden

 • De nazorg fase : Er kan eventueel een nazorg fase worden geïmplementeerd. Samen met de organisatie bepalen we hoe dit er uit zou kunnen zien. Denk hierbij aan een gezondheidsweek waarin we de onderwerpen nogmaals benoemen (de kracht van herhaling), of uw medewerkers de mogelijkheid geven om contact te blijven behouden met de coach middels half jaar check ups en teamcursussen.
 • Trainingen: om het draagvlak te vergroten van de bewustwording, kunnen er ook trainingen worden verzorgd. Voorbeelden hiervan zijn: Bootcamp, Personal Training, Timemanagement, Voedingsleer of Yoga op locatie.

Wilt u een duidelijk beeld wat vitale medewerkers voor u kan opleveren en wilt u uw medewerkers  1 op 1 coaching laten ervaren? Maak een afspraak via onderstaand contactformulier .

  Uw naam (verplicht)

  Uw Email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht/Interesse gebied

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden